Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                   № 57/263

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на

місцевості) суб’єкту господарювання в  Інгульському 

районі   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Миколаївській області надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 1452 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 06.09.2010 №48/63, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Космонавтів, 81/16, 81/17 в межах земельної ділянки спільного користування по вул. Космонавтів, 81.

1.1. Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Миколаївській області надати згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 1452 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 06.09.2010 №48/63, з метою передачі в оренду із співвласниками з розрахунком ідеальної частки для обслуговування нежитлових приміщень по вул. Космонавтів, 81/16, 81/17 в межах земельної ділянки спільного користування по вул. Космонавтів, 81.

Висновком від 05.02.2019 №17-13 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує оформлення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.09.2019,  протокол №111, на якому рекомендовано погодити.

2. 3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                             О. СЄНКЕВИЧ

Опубліковано: 20 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: