Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                   № 57/241

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки суб’єкту господарювання

для обслуговування багатоквартирного житлового будинку в 

Інгульському районі  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійною комісією міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України  “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ЮПІТЕР 2017» надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки орієнтовною площею 4304 кв.м  (код КВЦПЗ В.02.02.10) за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 12.12.2013 №36/36, з метою надання у постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по  вул. Космонавтів,128-д.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Висновком від 24.04.2019 № 17-2284 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.10.2019, протокол №112, на якому рекомендовано погодити.

 

2.3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проєкт землеустрою.

 

3.Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                               О. СЄНКЕВИЧ

 Опубліковано: 20 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: