Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                   № 57/267

Про надання дозволу на виготовлення проєкту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки для

будівництва та обслуговування об’єктів дорожнього

господарства по Корабельному району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Товариству з обмеженою відповідальністю «ВІБО-ТРАНС» надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136600:07:001:0016) площею 16589 кв.м, з віднесенням відповідно до категорії земель до земель транспорту (за цільовим призначенням відповідно до класифікації видів цільового призначення земель: В.12.12.08 – для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій),  з метою передачі в оренду для будівництва та обслуговування об’єктів дорожнього господарства (транспортно-експедиційне підприємство по обслуговуванню транспортних засобів) по просп. Корабелів, 2/8 відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 08.08.2019 № 17-3108.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.02.2020, протокол № 121, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проєкт землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 20 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: