Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

09 вересня 2020                                                                                        № 773

Про відмову у влаштуванні

малолітнього ПІБ, р.н., до спеціальної

загальноосвітньої школи -інтернату №

2 Миколаївської обласної ради на

цілодобове перебування

 

Відповідно до рішення комісії з питань захисту прав дитини виконкому Миколаївської міської ради від 27.08.2020 (протокол № 19) про відмову у влаштуванні малолітнього ПІБ, р.н., до спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 2 Миколаївської обласної ради на цілодобове перебування, прийнятого на підставі подання та матеріалів, наданих управлінням освіти Миколаївської міської ради від 19.08.2020 № 2641/1301.01-10/14, встановлено, що для дитини за місцем проживання наявні альтернативні форми навчання, сім’я здатна забезпечити освітні та виховні потреби дитини.

Виходячи з інтересів дитини, відповідно до п. 7 Порядку зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. № 586 “Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2», керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Відмовити у влаштуванні малолітнього ПІБ, р.н., до спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 2 Миколаївської обласної ради на цілодобове перебування.

2. Рекомендувати сім’ї влаштувати дитину до закладу освіти за місцем проживання (за необхідності – на умовах інклюзії).

3. Миколаївському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службі у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради організувати роботу щодо підтримки сім’ї відповідно до її потреб.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                              О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано 06 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: