Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

09 вересня 2020                                                                                        № 797

Про відмову у влаштуваннімалолітнього

___________________,   __________ р.н.,

до Миколаївської спеціальної

загальноосвітньої школи-інтернату №3

Миколаївської обласної ради на

цілодобове перебування

 

Відповідно до рішення комісії з питань захисту прав дитини виконкому Миколаївської міської ради  від 27.08.2020 протокол №19про відмову у влаштуваннімалолітнього _________________, __________ р.н., доМиколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №3 Миколаївської обласної ради на цілодобове перебування, прийнятого на підставі подання та матеріалів, наданих управлінням освіти Миколаївської міської ради від 26.08.2020, встановлено, що для дитини за місцем проживання наявні альтернативні форми навчання, сім’я здатна забезпечити освітні та виховні потреби дитини.

Виходячи з інтересів дитини, відповідно до п. 7 Порядку зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. № 586 “Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2», керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Відмовити у влаштуванні малолітнього_________________, _________ р.н., до Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №3 Миколаївської обласної ради на цілодобове перебування.

2. Рекомендувати сім’ї влаштувати дитину до закладу освіти за місцем проживання (за необхідності – на умовах інклюзії).

3. Миколаївському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службі у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради організувати роботу щодо підтримки сім’ї відповідно до її потреб.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                     О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано 06 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: