Мапа порталу

                                 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                  РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                  №57/337

 

 

 

Про зміну цільового призначення земельної ділянки

у Центральному районі  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи,  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодження постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, загальною площею 9981 кв.м  (кадастровий номер 4810137200:15:030:0013), за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 13.10.2010 №50/28,   для будівництва багатоповерхових житлових будинків по вул. Архітектора Старова, 2-д.

Земельна ділянка згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051, має обмеження у використанні:

-01.04- «охоронна зона навколо (вздовж)  об’єкта зв`язку»  на частину земельної ділянки площею   330 кв.м;

-01.05- «охоронна зона навколо (вздовж) об`єкта енергетичної системи»  на частину земельної ділянки площею  918 кв.м.

1.1. Змінити  цільове призначення земельної ділянки  площею                   9981 кв.м, переданої  ТОВ «ПАЛЛАДА-Н» рішенням Миколаївської міської ради від 13.10.2010 №50/28, з "для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства" на "для будівництва багатоповерхових житлових будинків". За категорією земель земельна ділянка зарахована до земель житлової та громадської забудови, за цільовим призначенням до земель для будівництва багатоповерхових житлових будинків по вул. Архітектора Старова, 2-д, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 01.10.2018 №17-4230.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.01.2019, протокол №102, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати землевласника:

          - укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

         - отримати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

 Опублікувано 8 вересня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: