Мапа порталу

                                       МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                          РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                        №57/273

 

 

 

 

 

Про передачу громадянам в оренду земельної ділянки

для реконструкції та будівництва багатоквартирного

житлового будинку у Центральному районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки загальною площею 1405 кв.м (кадастровий номер 4810137200:09:039:0013) із земель комунальної власності, зарахувавши її до земель для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, для реконструкції та будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. Шнеєрсона, 7, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.11.2018          № 17-4996.

Земельна ділянка, згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051,  не має обмежень  у використанні.

1.1. Передати громадянину Клименку Юрію Леонідовичу та громадянину Мавродієву Івану Івановичу в оренду на 5 років земельну ділянку площею 1405 кв.м для реконструкції та будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. Шнеєрсона, 7.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.05.2019,  протокол № 106, на якому рекомендовано погодити це питання.

 

Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                            О.Ф. Сєнкевич

 

 Опублікувано 8 вересня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: