Мапа порталу

                                     МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                          РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                        №57/258

 

Про    надання     згоди  суб’єкту   господарювання   на

 відновлення     меж     земельної   ділянки  в     натурі

(на місцевості) по Заводському  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду  Миколаївському академічному українському театру драми та музичної комедії (МАУТД та МК) на відновлення меж  земельної ділянки   в натурі (на місцевості) орієнтовною площею  6153 кв.м, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: В.03.05,  для   обслуговування  будівель та споруд театру по вул. Дунаєва,59, за умови, що на частину земельної ділянки, яка є частиною дорожньо-вуличної мережі по вул. Дунаєва, діють обмеження- без права забудови  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від  11.03.2019 № 17-855.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.09.2019, протокол №111, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.     

 

 

 

 

Міський  голова                                                                                     О. СЄНКЕВИЧ

 Опубліковано: 19 серпня 2020р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: