Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 липня 2020                                                                                        № 535

Про внесення змін по об’єкту бюджету розвитку,

головним розпорядником якого є управління

капітального будівництва Миколаївської міської ради

 

З метою уточнення загальної вартості будівництва, рівня будівельної готовності на кінець бюджетного періоду по об’єкту, який фінансується з бюджету розвитку м. Миколаєва, перелік яких затверджено додатком 6 до рішення Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/70 «Про бюджет міста Миколаєва на 2020 рік», відповідно до п.17 рішення Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/70 «Про бюджет міста Миколаєва на 2020 рік», ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до переліку об’єктів, який затверджено додатком 6 до рішення Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/70 «Про бюджет міста Миколаєва на 2020 рік», головним розпорядником яких є управління капітального будівництва Миколаївської міської ради, в частині внесення змін до загальної вартості будівництва, рівня будівельної готовності на кінець бюджетного періоду по об’єкту «Реконструкція нежитлової будівлі під розміщення дитячого дошкільного закладу за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 144а, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза»:

- визначити загальну вартість будівництва 49 919 287 грн, рівень готовності об’єкта на кінець бюджетного періоду 3%.

2. Управлінню капітального будівництва Миколаївської міської ради (Патоці) звернутися до постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького) щодо погодження даного рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

 

Міський голова                                                                                     О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 13 липня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: