Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 липня 2020                                                                                        № 560

Про влаштування дитини, ПІБ,(дата)

р.н. в комунальний заклад

«Загальноосвітня школа-інтернат І-

ІІІ ступенів — центр загальної і

профільної освіти та комплексної

реабілітації» Миколаївської обласної

ради

 

Розглянувши документи про влаштування дитини, ПІБ,(дата)  р.н. в комунальний заклад «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів — центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації» Миколаївської обласної ради, встановлено:

- мати дитини, ПІБ, покинула дитину у КНП ММР «Міська дитяча лікарня № 2», про що складено відповідний акт закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, покинуту в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров’я від (дата);

- відомості про батька дитини внесено згідно з частиною першою статті 135 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України від (дата) № , виданий Заводським районним у місті Миколаєві відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, керуючись п. 35 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 24.09.08 № 866 ”Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини ”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, виконком міської ради.

 

ВИРІШИВ:

 

1.  Улаштувати   дитину, ПІБ, (дата) р.н. в комунальний заклад «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів — центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації» Миколаївської обласної ради на повне державне забезпечення, терміном  до 01.07.2021.

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника  служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                 О.СЄНКЕВИЧ 

 

 

 

Опубліковано: 10 липня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: