Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

28 травня 2020                                                                                      № 114р

Про деякі питання проведення службових

та особистих прийомів громадян в період

карантину, встановленого з метою

запобігання поширенню на території

України гострої респіраторної хвороби

COVID-19

 

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами), від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», керуючись ст.ст. 5, 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Внести зміни до пункту 7 розпорядження міського голови від 03.04.2020 № 92р «Про деякі питання порядку проведення профілактичних, протиепідемічних та інших заходів щодо запобігання поширенню на території міста Миколаєва гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», виклавши його в такій редакції:

«7. Проведення службового та особистого прийомів громадян Миколаївським міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради, а також у виконавчих органах Миколаївської міської ради та підвідомчих їм комунальних підприємствах, установах та організаціях здійснювати з дотриманням встановлених профілактичних та протиепідемічних заходів».

 

2. Внести зміни до розпорядження міського голови від 18.03.2020 № 69р «Про порядок роботи виконавчих органів Миколаївської міської ради в умовах карантинних заходів щодо попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19»:

 

2.1. Пункт 1 розпорядження доповнити підпунктом 1.5 такого змісту:

«1.5. Проведення службового та особистого прийомів громадян з дотриманням встановлених профілактичних та протиепідемічних заходів».

 

2.2. Пункт 2 розпорядження доповнити підпунктом 2.3 такого змісту:

«2.3. Забезпечити проведення службового та особистого прийомів громадян з допуском їх до приміщень вказаних адміністративних будівель для таких цілей за умови обов’язкового дотримання встановлених профілактичних та протиепідемічних заходів».

 

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 

 

Опубліковано: 05 червня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: