Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

31 березня 2020                                                                                   № 312

Про внесення доповнень до рішення виконавчого

комітету Миколаївської міської ради від 22.01.2020

№ 64 «Про затвердження переліку об’єктів

департаменту енергетики, енергозбереження та

запровадження інноваційних технологій Миколаївської

міської ради, на яких будуть проводитись заходи

енергозбереження»

 

Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 № 18 «Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень, перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету», рішення Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/70 «Про бюджет міста Миколаєва на 2020 рік», керуючись частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Доповнити Перелік об’єктів департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради, на яких будуть проводитись заходи енергозбереження, затверджений рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 22.01.2020 № 64 «Про затвердження переліку об’єктів департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради, на яких будуть проводитись заходи енергозбереження»:

1.1. Після абзацу тринадцятого доповнити абзацами наступного змісту:

«Капітальний ремонт з утепленням фасадів будівлі міської лікарні швидкої медичної допомоги за адресою: м. Миколаїв, вул. Корабелів, 14-В. Коригування.

Капітальний ремонт покрівлі з утепленням фасаду та заміною вікон дитячої міської лікарні № 2 по вул. Рюміна, 5 у м. Миколаєві. Коригування. (На умовах співфінансування за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2020 році).

Капітальний ремонт в частині заміни вікон та вхідних дверей будівлі Миколаївської загальноосвітньої школи № 40 за адресою: м. Миколаїв, вул. Металургів, 97/1, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт в частині заміни вікон та вхідних дверей будівлі міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Корабельного району за адресою: м. Миколаїв, пр. Богоявленський, 301/2, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт в частині заміни вікон та вхідних дверей будівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Атлант» за адресою: м. Миколаїв, пр. Центральний, 152, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт в частині заміни вікон та вхідних дверей будівлі бібліотеки-філії № 9 Центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і В.Хоменка за адресою: м. Миколаїв, вул. Привільна, 134, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з енергомодернізації Кульбакинського будинку культури Корабельного району за адресою: м. Миколаїв, вул. Райдужна, 38, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі ДНЗ № 20 «Юний чорноморець» за адресою: м. Миколаїв, вул. Корабелів, 6, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі ДНЗ № 59 «Перлинка» за адресою: м. Миколаїв, вул. Бузника, 12 А, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі ДНЗ № 64 «Барвінок» за адресою: м. Миколаїв, вул. Крилова, 7-б, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі  ДНЗ №71 «Перлинка» за адресою: м. Миколаїв, вул. Чайковського, 16, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі ДНЗ № 127 за адресою: м. Миколаїв, пр. Миру, 27 Г, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: м. Миколаїв, вул. Курортна, 2-А, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: м. Миколаїв, вул. Дачна, 2, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 26 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: м. Миколаїв, вул. Чайковського, 11-А, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 33 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: м. Миколаїв, вул. Океанівська, 12, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт з термомодернізацією будівлі Миколаївського морського ліцею імені професора М. Александрова Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: м. Миколаїв, вул. Даля, 11 А, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза

Капітальний ремонт приміщень міської лікарні №1 по вул. 2 Екіпажній, 4, м. Миколаєва з заміни вікон, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт в частині заміни вікон та дверей будівлі міської лікарні №3 за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 97, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт в частині заміни вікон та дверей будівлі поліклініки міської лікарні швидкої медичної допомоги за адресою: м. Миколаїв,                  вул. Корабелів, 14 Б, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт в частині заміни вікон та дверей будівлі міської лікарні №5, пр. Богоявленський, 336, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза.

Капітальний ремонт в частині заміни вікон та дверей будівлі міської лікарні №4 по вул. Адмірала Макарова, 1 у м. Миколаєві, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза».

1.2. Абзац чотирнадцятий вважати абзацом тридцять шостим відповідно.

1.3. Абзац тридцять шостий після слів та цифр «вул. Молодогвардійська, 42» доповнити наступними словами та цифрами: «, пр. Центральний, 6 Б, вул. 1 Слобідська, 13, вул. 3 Поздовжня, 21, вул. 8 Березня, 105, вул. Біла, 32, пр. Богоявленський, 51 А, пр. Богоявленський, 305, пр. Богоявленський, 30, пр. Богоявленський, 32, пр. Богоявленський, 34, пр. Богоявленський, 36, пр. Богоявленський, 40, пр. Богоявленський, 307, вул. Бузника, 14, вул. Бузника, 4, вул. Генерала Карпенка, 7, вул. Генерала Карпенка, 7/1, пр. Героїв України, 10, пр. Героїв України, 53, пр. Героїв України, 59, пр. Героїв України, 59 А, пр. Героїв України, 61, пр. Героїв України, 55, пр. Героїв України, 69, пр. Героїв України, 73, пр. Героїв України, 75, пр. Героїв України, 77, вул. Дачна, 1, вул. Дачна, 3, вул. Дачна, 7, вул. Дачна, 11 А, вул. Заводська, 3/2, вул. Заводська, 21/1, вул. Заводська, 21/2, вул. Заводська, 21/3, вул. Заводська, 27/1, вул. Заводська, 2 В, вул. Заводська, 2 Г, вул. Заводська, 13/2, вул. Заводська, 13/3, вул. Заводська, 15/1, вул. Заводська, 35/5, вул. Інженерна, 13, вул. Космонавтів, 67, вул. Космонавтів, 69, вул. Космонавтів, 79, вул. Космонавтів, 60, вул. Космонавтів, 62, вул. Космонавтів, 64, вул. Крилова, 12/5, вул. Крилова, 3, вул. Крилова, 5, вул. Курортна, 2, вул. Курортна, 4, вул. Курортна, 8, вул. Курортна, 10, вул. Курортна, 12 А, вул. Курортна, 8 А, вул. Курортна, 10 А, вул. Молодогвардійська, 53 А, вул. Молодогвардійська, 53 В, вул. Морехідна, 3, вул. Морехідна, 5, вул. Олега Григор’єва, 4, вул. Олега Григор’єва, 6, вул. Олега Григор’єва, 6 А, вул. Олега Григор’єва, 14, вул. Олега Кошового, 1, вул. Олега Кошового, 2, вул. Олега Кошового, 2 А, вул. Олега Кошового, 4, вул. Олега Кошового, 4 А, вул. Олега Кошового, 5, вул. Олега Кошового, 6, вул. Олега Кошового, 6 А, вул. Райдужна, 45, вул. Райдужна, 49, вул. Рюміна, 19, вул. Соборна, 1, вул. Соборна, 2, вул. Театральна, 31 А, вул. Театральна, 35, вул. Театральна, 37, вул. Театральна, 39, вул. Терасна, 8, вул. Терасна, 12, вул. Терасна, 16, провул. Транспортний, 2, вул. Громадянська, 42, вул. Громадянська, 44, вул. Сінна, 33 Б, вул. Сінна, 44, вул. Херсонське шосе, 92, вул. Херсонське шосе, 96, вул. Херсонське шосе, 46/1, вул. В.Чорновола, 3, вул. В.Чорновола, 11, вул. В.Чорновола,13, вул. В.Чорновола, 15».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Омельчука О.А.

 

Міський голова                                                                                        О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 07 квітня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: