Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

11 березня 2020                                                                                        № 259

    Про надання дозволу громадянам

    ПІБ,ПІБ, ПІБ

    на укладання договору дарування

 

     Розглянувши документи про надання дозволу громадянам ПІБ,ПІБ, ПІБ

    на укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст.  31,32, 242, 717-719 Цивільного  кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про  місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

           1. Надати дозвіл гр.  ПІБ, подарувати  адреса, що є його приватною власністю малолітньому ПІБ, р.н.

         2. Надати дозвіл законному представнику, ПІБ, від імені та на ім’я малолітнього ПІБ, р.н., прийняти в дар квартиру адреса а також підписати відповідні документи.

        3. Надати дозвіл гр. ПІБ, подарувати  квартиру  адреса у м. Миколаєві, що є його приватною власністю неповнолітньому ПІБ, р.н

       4. Надати дозвіл неповнолітньому ПІБ, р.н.,  прийняти в дар квартиру  адреса у м. Миколаєві.

Надати дозвіл законному представнику, ПІБ,  надати згоду неповнолітньому сину, ПІБ, р.н., прийняти в дар квартиру  адреса  у м. Миколаєві.

5. Попередити законних представників малолітнього, неповнолітнього  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

6. Зобов’язати законних представників  малолітнього, неповнолітнього  у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копії документів, що підтверджує право власності дітей на набуте житло.

        7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

    Міський голова                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

 

 

Опубліковано: 19 березня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: