Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 березня 2020                                                                                        № 293

Про припинення функціонування

дитячого будинку сімейного типу у

зв’язку з переміщенням до іншої

адміністративно-територіальної одиниці

 

Дитячий будинок сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б. створений рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від __ № __ «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б., р.н.» на власній житловій площі батьків-вихователів за адресою: м. Миколаїв, вул. __.

Розглянувши заяву батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу, П.І.Б. та П.І.Б., про припинення функціонування дитячого будинку сімейного типу у зв’язку з переміщенням до іншої адміністративно-територіальної одиниці, на підставі акта обстеження умов проживання родини за адресою: вул. __, __, с. __, __ район, __ область, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 03.03.2020, відповідно до п. 3 Положення про дитячий будинок сімейного типу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564, постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків», керуючись пп. 2 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Припинити функціонування дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б. у зв’язку з переміщенням до іншої адміністративно-територіальної одиниці.

2. З 01.04.2020 припинити дію договору про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу від __ № __.

3. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради припинити фінансування дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б.

4. Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від __ № __ «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б., р.н.», від __ № __ «Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на спільне проживання та виховання П.І.Б., р.н.», від __ № __ «Про вибуття з дитячого будинку сімейного типу П.І.Б., р.н.», від __ № __ «Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на спільне проживання та виховання П.І.Б.,  р.н.», від __ № __ «Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на спільне проживання та виховання  П.І.Б.,  р.н.», визнати такими, що втратили чинність.

5. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради направити копію особової справи дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б. до служби у справах дітей __ районної державної адміністрації __ області.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                      О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 27 березня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: