Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

17 березня 2020                                                                                        № 66р

Про організацію перевезень громадським

транспортом у м. Миколаєві в умовах

карантину

 

З метою запобігання поширенню на території м. Миколаєва гострої респіраторної хвороби COVID-19, відповідно до п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року №215  «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»:

1. Доручити керівникам КП ММР «Миколаївелектротранс» (Євтушенку), КП ММР «Миколаївпастранс» (Ушакову), керівникам приватних підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення на підставі договорів, укладених з виконавчим комітетом Миколаївської міської ради, дотримуватись з 18 березня 2020 року (з 12:00) до 3 квітня 2020 року заборони щодо:

- перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному транспортному засобі у міському електричному (трамвай, тролейбус) та автомобільному транспорті, що здійснює регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах у звичайному режимі руху;

- перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі.

2. Відділу інформаційного забезпечення департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Хоржевській) опублікувати це розпорядження у засобах масової інформації.

3. Управлінню транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради направити листа до управління патрульної поліції у Миколаївській області щодо вжиття необхідних профілактичних заходів.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

Опубліковано: 18 березня 2020р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: