Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 лютого 2020                                                                                        № 145

Про надання дозволу неповнолітній

ПІП дата народження,

на переоформлення свідоцтва про

реєстрацію транспортного засобу

 

Розглянувши документи про надання дозволу неповнолітній ПІП дата народження, на переоформлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу , відповідно до ст. 17 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 32, 242 Цивільного кодексу України, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітній ПІП дата народження, переоформити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу автомобіля марки SSANG  YONG, модель KORANDO, 2012 року випуску, реєстраційний номер номер, колір – сірий, номер шасі (кузова, рами) номер,  номер, який належав спадкодавцю на підставі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу серії САК № номер, виданого ВРЕР ДАІ з обслуговування м. Миколаїв УДАІ УМВС в Миколаївській області,  дата реєстрації за спадкодавцем 15.05.2012, та що є спадковим майном, на ім’я гр. ПІП, з обов’язковим оформленням неповнолітньої співвласником автомобіля, за умови надання матір’ю ПІП, письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

2. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В. КРИЛЕНКО

 

 

Опубліковано: 27 лютого 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: