Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 лютого 2020                                                                                        № 120

Про внесення зміни до рішення

виконкому Миколаївської міської  

ради від (дата) №  « Про

надання дитині, ПІБ, (дата) р.н., 

статусу дитини, позбавленої

батьківського піклування»

 

Розглянувши документи про внесення зміни до рішення виконкому Миколаївської міської   ради від (дата) №  « Про надання дитині, ПІБ, (дата)р.н.,  статусу дитини, позбавленої батьківського піклування», встановлено:

-                  мати дитини, ПІБ, позбавлена батьківських   прав   (рішення    Заводського    районного  суду   м. Миколаєва від (дата) справа №).

  Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до п. 24  Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.08 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини ”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до рішення виконкому Миколаївської міської   ради від (дата) №  « Про надання дитині, ПІБ, (дата)р.н.,  статусу дитини, позбавленої батьківського піклування»:

   -  абзац другий рішення викласти в такій редакції:

«-мати дитини, ПІБ, позбавлена батьківських   прав   (  рішення    Заводського    районного  суду   м. Миколаєва від (дата) справа №).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В. КРИЛЕНКО

 

 

 

Опубліковано: 27 лютого 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: