Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

22 січня 2020                                                                                            № 12р

Про призупинення освітнього процесу

в Миколаївській загальноосвітній

школі І-ІІІ ступенів № 1 імені Олега

Ольжича Миколаївської міської ради

Миколаївської області

 

З метою запобігання зростанню захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції і грип, на підставі клопотання директора Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради Миколаївської області, керуючись ст. 20 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», р. IV Порядку організації проведення епідеміологічного нагляду за грипом та гострими респіраторними вірусними інфекціями, заходів з готовності в міжепідемічний період і реагування під час епідемічного сезону захворюваності на грип та ГРВІ, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17.05.2019 №1126, п. п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Призупинити освітній процес в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради Миколаївської області з 23.01.2020.

2. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Личко) вжити необхідних заходів, що пов’язані з призупиненням освітнього процесу в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради Миколаївської області.

3. Відділу інформаційного забезпечення департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Хоржевській) оголосити через засоби масової інформації про призупинення освітнього процесу в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради Миколаївської області.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                                                        О. СЄНКЕВИЧ

 

 

 

Опубліковано: 27 січня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: