Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

22 листопада 2019                                                                               № 351р

Про оголошення Днів жалоби

в місті Миколаєві

 

З метою організації заходів вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців родом з міста Миколаєва у випадку їх загибелі в зоні проведення антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) на сході України, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42, п.8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Оголошувати Дні жалоби під час поховання миколаївців, які загинули під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони.

2. На знак скорботи за загиблими у День жалоби на всій території міста Миколаєва приспускати Державний прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

3. Відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради (Оніщенку) вжити заходів щодо отримання інформації про загиблих військовослужбовців з міста Миколаєва від Миколаївського  обласного військового комісаріату.

4. Відділу інформаційного забезпечення департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Хоржевській) направити інформацію для розміщення у місцевих ЗМІ.

5. Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій), адміністраціям районів Миколаївської міської ради (Березі, Дмитруку, Цуканову, Гранатурову) у приміщеннях Миколаївської міської ради, адміністрацій районів Миколаївської міської ради розмістити інформацію про загиблу особу на інформаційному або електронному табло (за наявності такого).

6. Організаторам публічних заходів, загальноміських акцій під час публічних заходів, загальноміських акцій, які проводяться у цей день, до початку проведення заходу, оголосити хвилину мовчання за загиблим, поширювати на цих заходах інформацію про загиблу особу.

7. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Личко) у загальноосвітніх навчальних закладах міста під час проведення загальношкільних лінійок, оголосити хвилину мовчання, поширювати інформацію про загиблу особу.

8. Комунальному підприємству «Телерадіокомпанія «МАРТ» (Тазарачеву):

- у цей день  поширити в ефірному часі інформацію про загиблого;

- розмістити на екрані відповідне стилізоване зображення або палаючу свічку, які є доречними до відповідної події.

9. Окремим рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради вирішується питання про встановлення меморіальної дошки загиблому військовослужбовцю.

10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 23 листопада 2019р.     


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: