Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

21 листопада 2019                                                                                      №  1214

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору обміну житла, яке

належить їм на праві приватної

власності

 

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору обміну житла, яке належить їм на праві приватної власності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст. 176 Сімейного кодексу України, ст.ст. 71, 242, 715  Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл законним представникам  ПІП, ПІП, батькам малолітнього ПІП дата народження, на обмін квартири адреса у м. Миколаєві, власником якої є батько дитини, ПІП,  на будинок  адреса у м. Миколаєві з урахуванням майнових прав та інтересів малолітнього ПІП дата народження, з обов’язковим забезпеченням його правом користування у адреса у м. Миколаєві.

2. Надати дозвіл законним представникам  ПІП, ПІП, батькам неповнолітнього ПІП дата народження, на обмін квартири адреса у м. Миколаєві, власником якої є батько дитини, ПІП,  на будинок  адреса у м. Миколаєві з урахуванням майнових прав та інтересів неповнолітнього ПІП дата народження, з обов’язковим забезпеченням його правом користування у адреса у м. Миколаєві.

3. Попередити законних представників дітей про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дітей.

4. Зобов’язати законних представників дітей   у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право користування дітьми  житловою площею.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

 

Міський голова                                                                              О. СЄНКЕВИЧ

 

 

 Опубліковано: 27 листопада 2019р.     

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: