Мапа порталу

                                       МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                          ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                                      РІШЕННЯ

 

 

Від 09 серпня 2019                                                              №871

 

 

 

Про вшанування пам’яті

учасників АТО

 

 

З метою увічнення пам’яті мешканців м. Миколаєва, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції (операції об’єднаних сил ЗСУ), захищаючи Батьківщину, враховуючи звернення громадської організації “Асоціація учасників та інвалідів АТО” від 21.06.2019 № 151/06/19, клопотання Миколаївської загальноосвітньої школи № 24 від 25.07.2019 № 169, керуючись пунктом 1 рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 11.12.2017 № 1006 “Про вшанування пам’яті учасників АТО”, підпунктом 10 пункту “б” статті 32 та частиною шостою статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Встановити на будівлі Миколаївської загальноосвітньої школи № 24 за адресою: вул. Лісова, 1, м. Миколаїв меморіальну дошку на честь капітана Дзундзі Володимира Святославовича та прапорщика Кузьменка Олександра Сергійовича, випускників цієї школи, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції (операції об’єднаних сил ЗСУ), захищаючи Батьківщину.

2. Визначити управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради (Любарова) відповідальним за виготовлення та встановлення меморіальної дошки, зазначеної в п. 1 цього рішення.

3. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Личко) забезпечити проведення церемонії урочистого відкриття меморіальної дошки на честь капітана Дзундзі Володимира Святославовича та прапорщика Кузьменка Олександра Сергійовича.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

Міський голова                                                                                      О.Ф. Сєнкевич

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: