Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

02 жовтня 2019                                                                                        № 298р

Про продовження трудових відносин з

керівником комунального некомерційного

підприємства Миколаївської міської ради

«Центр соціально значущих хвороб»

 

У зв’язку з проведенням реформування галузі охорони здоров’я в місті Миколаєві, припиненням діяльності міського протитуберкульозного диспансеру в результаті реорганізації шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство Миколаївської міської ради «Центр соціально значущих хвороб», враховуючи рішення міської ради від 08.08.2019 № 53/3, відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 792, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 31.10.2018 № 1977, керуючись ч. 4 ст. 36 КЗпП України, п. 10 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Продовжити трудові відносини з головним лікарем комунального некомерційного підприємства Миколаївської міської ради «Центр соціально значущих хвороб» Динник Тетяною Дмитрівною шляхом підписання додаткового договору до діючого контракту.

Встановити, що до призначення на конкурсній основі директора закладу охорони здоров’я відповідно до вимог чинного законодавства України керівництво закладом відповідно до Статуту здійснює керівник – Динник Тетяна Дмитрівна, з обсягом усіх прав та обов’язків директора.

2. Управлінню охорони здоров’я Миколаївської міської ради (Шамрай) підготувати проєкт додаткового договору до діючого контракту з керівником закладу охорони здоров’я міста Миколаєва та подати його на підпис міському голові.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 11 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: