Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

05 вересня 2019                                                                                   № 54/13

Про погодження проекту землеустрою

щодо відведення суб’єкту господарювання

земельної ділянки для обслуговування

капітальної будівлі в Інгульському   районі 

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, погодження з постійною  комісією міської  ради,  керуючись    Конституцією України, Земельним     кодексом України, Законами України   "Про землеустрій", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити та затвердити проект землеустрою щодо відведення Миколаївському професійному ліцею торгівлі та ресторанного сервісу у постійне користування земельної ділянки площею 5026 кв.м (кадастровий номер 4810136900:01:014:0037),  зарахувавши її  до земель  громадської забудови, для обслуговування учбового професійного закладу  по                     вул. Маршала Василевського,40.

Обмеження у використанні  земельної ділянки згідно з додатком 6 до Порядку ведення земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, відсутні.

Висновком від 14.04.2017 №17-1520 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує проект землеустрою.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.12.2018,  протокол №98, на якому рекомендовано погодити.

2.Зобов'язати землекористувача:

- звернутись до облдержадміністрації для подальшого оформлення документів на земельну ділянку.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                      О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 19 вересня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: