Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ         

РІШЕННЯ

 

 

від 09 серпня 2019                                                                №865

 

 

 

Про розгляд  звернень громадян

щодо взяття на соціальний квартирний

облік та перебування на ньому

 

 

Розглянувши звернення громадян, щодо взяття на соціальний квартирний облік та перебування на ньому, протокол засідання наглядової ради у сфері розподілу соціального житла  від 03.07.2019  № 11, згідно з ч.1 ст.10, п.7 ч.1 ст.11 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», ч.ч. 1, 2 ст.33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» п.п.1, 2 Порядку взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 № 682, керуючись ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

          

         1. Взяти на соціальний квартирний облік та включити до списку громадян, що користуються позачерговим правом на отримання соціального житла   згідно з ч.1 ст.10, п.7 ч.1 ст.11 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», ч.ч.1, 2 ст.33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п.п.1, 2 Порядку взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 № 682, особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, яка перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб:

        - Пилипенко ХХ, вул. ХХХ, заява від 21.06.2019.

 

       2. Включити до списку громадян, що користуються позачерговим правом отримання соціального житла на підставі п. 7 ч.1 ст.11 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування:

 

        -  Тоніцу ХХ, ХХХ р.н., заява від 25.06.2019.

 

         3. Зарахувати  на соціальний квартирний  облік у склад сім’ї  Яско                                                             ХХ дочку – Яско ХХ, ХХХ р.н., згідно із  заявою від 25.06.2019, копією свідоцтва про народження. Склад сім'ї вважати з 4 осіб (вона, 2 сини, дочка).

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

   

Міський голова                                                                                       О.Ф.Сєнкевич  

 

 Опубліковано: 27 серпня 2019р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: