Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 липня 2019                                                                                      №  793

    Про надання дозволу громадянам

    ПІБ, ПІБ, ПІБ, ПІБ, ПІБ,

    на укладання договору дарування

 

     Розглянувши документи про надання дозволу громадянам ПІБ, ПІБ, ПІБ, ПІБ, ПІБ,    на укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст.  31, 242, 717-719 Цивільного  кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про  місцеве  самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

     

     1. Надати дозвіл гр. ПІБ, ПІБ  подарувати по 1/3 частки квартири  адреса у м. Миколаєві, що є їх приватною власністю малолітнім   ПІБ, ПІБ, р.н.

     2. Надати дозвіл законним представникам, ПІБ, ПІБ,  від імені та на ім’я малолітніх ПІБ, р.н., ПІБ, р.н., прийняти в дар по 1/3  частки квартири адреса у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

      3. Надати дозвіл ПІБ, подарувати 1/3 частки квартири адреса  у м. Миколаєві, що є її власністю, гр. ПІБ із збереженням права користування житловим приміщенням за малолітніми ПІБ, ПІБ,   р.н., де вони зареєстровані та проживають.

     4. Попередити законних представників малолітніх про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

     5. Зобов’язати законних представників  малолітніх  у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копії документів, що підтверджує право власності дітей на придбане житло.

      6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

   

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

 

 

Опубліковано: 31 липня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: