Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 липня 2019                                                                                      №  747

Про зміну адреси функціонування

прийомної сім’ї  

 

Розглянувши заяву прийомної матері, П.І.Б., про зміну адреси функціонування прийомної сім’ї, встановлено наступне.      Прийомна сім’я створена рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від __ № __ «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б.  р.н.» за адресою: м. Миколаїв, ___.

Прийомна мати, П.І.Б., створила відповідні умови для проживання і виховання прийомних дітей, належним чином виконує свої обов’язки.

Договір оренди від 23.05.2019 засвідчує можливість функціонування прийомної сім’ї П.І.Б. за адресою: м. Миколаїв,  _____.

З метою забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 18.06.2019, керуючись пп. 2 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Змінити адресу функціонування прийомної сім’ї П.І.Б. з адреси: м. Миколаїв, ___, на адресу: м. Миколаїв, ____.

2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради підготувати додаток до договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф.Сєнкевич

  Опубліковано: 19 липня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: