Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 липня 2019                                                                                      №  746

Про зміну адреси функціонування

дитячого будинку сімейного типу

 

Розглянувши заяву батьків-вихователів, П.І.Б. та П.І.Б., про зміну адреси функціонування дитячого будинку сімейного типу, встановлено наступне.

Дитячий будинок сімейного типу створений рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від __ № __ «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім`ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б., р.н., П.І.Б.,  р.н.» за адресою: м. Миколаїв, __.

Батьки-вихователі, П.І.Б. та П.І.Б., створили відповідні умови для проживання і виховання дітей, належним чином виконують свої обов’язки.

Договір найму житлових приміщень від 23.05.2019 та заява власника житлового приміщення від 22.05.2019 засвідчують можливість функціонування дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б. за адресою: м. Миколаїв, ___.

З метою забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 18.06.2019, керуючись пп. 2 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Змінити адресу функціонування дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б. з адреси: м. Миколаїв, __, на адресу: м. Миколаїв, __.

2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради підготувати додаток до договору про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                  О.Ф.Сєнкевич

 

  Опубліковано: 19 липня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: