Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 липня 2019                                                                                      №  742

       Про надання дозволу громадянам  ПІБ, ПІБ,

       на   укладання договору  припинення права

       на аліменти на дитину у зв’язку з набуттям

       права  власності на нерухоме майно  

 

      Розглянувши документи про надання дозволу громадянам ПІБ, ПІБ на укладання договору припинення права на аліменти на дитину у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно, відповідно до ст. 190 Сімейного кодексу України, ст.ст. 17, 18, Закону України «Про охорону дитинства», керуючись п.п.4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради  

 

ВИРІШИВ:

 

   1. Надати дозвіл ПІБ укласти договір   про припинення права на аліменти  для малолітніх ПІБ, р.н,  ПІБ, р.н., в зв’язку з передачею права   власності на нерухоме   майно,  згідно  якого ПІБ  передає у власність своїм дітям ПІБ, р.н.,  ПІБ,  р.н, 1/2 частки адреса у м. Миколаєві.

     2. Надати дозвіл законному представнику ПІБ, від  імені  та  на   ім’я   малолітніх ПІБ, р.н,  ПІБ, р.н., отримати  1/2 частки квартири адреса у м. Миколаєві,а також підписати відповідні документи.

       3. Зобов’язати законних представників  малолітніх,  у трьох місячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради документ, що підтверджує  право власності  дитини на придбане житло.

     4. Попередити законних представників  малолітніх про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

     5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

  

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

 

  Опубліковано: 19 липня 2019р.

  


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: