Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 липня 2019                                                                                      №  722

Про визначення місця

проживання дітей ______,       

____ р.н., _________, ______ р.н.,

____________, ________ р.н.

 

Розглянувши заяви та документи, про визначення місця проживання дітей, ________________, ________ р.н., ______________, ________ р.н., ______________,  _______ р.н., встановлено:

- батьки дітей розлучені, проживають окремо;

- батько дітей _____________ проживає на території АР Крим. Участі у  вихованні дітей не приймає та зв'язок з дітьми не підтримує;

-  комісією з питань захисту прав дитини від _________ р. рекомендовано визначити місце проживання дітей з матір’ю відповідним рішенням.

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дітей,  відповідно до ст..ст. 160, 161 Сімейного кодексу України, п.72 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини,затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 « Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.  Визначити місце проживання дітей, ________________, _______ р.н., ______________, ______ р.н., _______________, ________ р.н., разом з матір’ю, ________________________.

 

            2. Попередити законного представника за порушення законодавства щодо захисту  прав дітей.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                       О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 17 липня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: