Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 травня 2019                                                                                      №  429

Про зміну та надання

адреси

  

Розглянувши звернення юридичної особи про зміну та надання адреси, враховуючи пропозиції комунального підприємства “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”, управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради, відповідно до рішення міської ради від 10.03.2011 № 4/11 “Про затвердження Порядку надання та зміни адрес об’єктам нерухомості в місті Миколаєві”, зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 20.10.2011 № 10/4, а також у зв’язку з необхідністю впорядкування нумерації домоволодінь, керуючись ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Багатоквартирному 10-поверховому житловому будинку на підставі сертифіката управління державного архітектурно-будівельного контролю Миколаївської міської ради від 14.03.2019 № МК 162190731805 по вул. Лазурній, 40 (Літ. А заг. площ. 5959,5 м 2), який надано ТОВ “ПАРАДІЗ-ІНВЕСТ”, надати нову адресу: вул. Лазурна, 40/1.

2. Зобов’язати юридичну особу:

- установити на споруді номерний знак згідно з новою адресою;

- стати на облік по платі земельного податку до відповідного органу державної фіскальної служби за місцем розміщення земельної ділянки або за місцем обліку;

- звернутися до комунального підприємства “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”, суб’єктів державної реєстрації прав, Заводського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області для внесення змін до адресної документації на споруди.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови за підпорядкуванням, голову адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради.

 

Перший заступник

міського голови                                                                                       В.І.Криленко

Опубліковано: 17 травня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: