Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 квітня 2019                                                                                   №51/142

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок військовослужбовцям, що є

учасниками антитерористичної операції, та членам сімей

загиблих учасників антитерористичної операції

 

Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, перелік військовослужбовців, що є учасниками антитерористичної операції, та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції щодо відведення земельних ділянок, затверджений тимчасовою робочою групою з питань забезпечення військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції земельними ділянками, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

1. Громадянці Безсмертній Наталії Олексіївні, дружині загиблого учасника антитерористичної операції,  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 997,5 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській, 169, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.07.2018 № 15-3603.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні тимчасової робочої групи з питань забезпечення військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції, земельними ділянками від 30.11.2018, протокол №1, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 09.11.2018, протокол №96, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                   О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 8 травня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: