Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 квітня 2019                                                                                   №51/163

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо впорядкування території для містобудівних потреб у

Заводському  районі   м. Миколаєва

 

Розглянувши містобудівну документацію «Детальний план території земельної ділянки, обмеженої  вул.Заводською, причалом №7, причалом №9, Бузьким лиманом в Заводському районі м.Миколаєва», Генеральний план міста Миколаєва, План зонування території міста Миколаєва, наявну земельно-кадастрову інформацію, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл управлінню містобудування та архітектури Миколаївської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування території для містобудівних потреб з метою формування земельної ділянки, на якій передбачається будівництво об’єктів нерухомого майна орієнтовною площею 6920 кв.м за адресою: вул.Заводська, 35 в Заводському районі м.Миколаєва.

Висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.04.2019 №18-149 відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», затвердженого детального плану території земельної ділянки, обмеженої  вул.Заводською, причалом №7, причалом №9, Бузьким лиманом в Заводському районі м.Миколаєва, з метою виконання положень містобудівної документації, погоджено формування земельної ділянки орієнтовною площею 0,6920 за адресою адресою: вул.Заводська, 35 в Заводському районі м.Миколаєва.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 09.04.2019, протокол №105, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою щодо впорядкування території для містобудівних потреб.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 3 травня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: