Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

25 березня 2019                                                                                  № 84р

Про внесення зміни до розпорядження

міського голови від 27.07.2018 № 215р

«Про проведення допорогових закупівель

товарів і послуг з використанням

електронної системи закупівель ProZorro»

 

Керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Внести зміну до п.1 розпорядження міського голови від 27.07.2018 № 215р «Про проведення допорогових закупівель товарів і послуг з використанням електронної системи закупівель ProZorro», виклавши його в такій редакції:

 

«1. Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради, управлінню капітального будівництва Миколаївської міської ради здійснювати закупівлю товарів, робіт і послуг з використанням електронної системи закупівель ProZorro, у разі, якщо очікувана вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 45 тис. грн.

Дія п. 1 не поширюється на закупівлю робіт з проведення експертизи проектної документації, технічного, авторського нагляду та послуг інженера-консультанта ,замовником яких виступають департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради та управління капітального будівництва Миколаївської міської ради.

Під час здійснення закупівлі робіт з експертизи проектної документації, технічного, авторського нагляду та послуг інженера-консультанта замовники повинні дотримуватися принципів здійснення публічних закупівель, установлених Законом України «Про публічні закупівлі», та можуть використовувати електронну систему закупівель з метою відбору виконавця робіт для укладання договору.»

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Омельчука О.А., заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

Міський голова                                                                                   О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 29 березня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: