Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

07 березня 2019                                                                                      №  197

Про надання дозволу _________________ на

приватизацію квартири з урахуванням

майнових прав та інтересів недієздатної

________________________

 

 

Розглянувши заяву та документи, надані ______________________, яка є опікуном недієздатної ___________________________ р.н., щодо надання дозволу на приватизацію квартири №__, розташованої за адресою: ___________________, з урахуванням майнових прав та інтересів недієздатної, згідно з рекомендацією опікунської ради при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради, відповідно до протоколу засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради № 2 від 19.02.2019, керуючись п.З ч.І ст.71, ч.І ст.72 Цивільного кодексу України, п. 1.7 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім'ї та молоді, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 № 34/166/131/88, пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл опікуну, ____________________, на приватизацію квартири № ___, розташованої за адресою: _______________________, з урахуванням майнових прав так інтересів недієздатної, ____________________.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора  департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської  ради Василенка С.М.

 

Міський голова                                                                       О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 15 березня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: