Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

07 березня 2019                                                                                      №  180

Про укладення договору про встановлення особистого

строкового сервітуту для розміщення групи пересувних

тимчасових споруд по  м. Миколаєву

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/20 «Про затвердження Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити технічну документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення групи пересувних тимчасових споруд та дозволити укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту:

 

1. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 30 кв.м, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 3 шт. (кожна площею 10 кв.м) по вул. Троїцькій ріг                              вул. Новозаводської у Інгульському районі.

1.1. Дозволити ТОВ «СПЕЦАВТО МИКОЛАЇВ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 3 шт. (кожна площею 10 кв.м) загальною площею 30 кв.м по вул. Троїцькій ріг                      вул. Новозаводської  у Інгульському районі, згідно із кадастровим планом земельної ділянки, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.12.2018    № 17-5653.

 

2. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 30 кв.м, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 3 шт. (кожна площею 10 кв.м)  по вул. Приміській, поблизу будинку № 24/2 (НСК №8) у Корабельному  районі.

2.1. Дозволити ТОВ «СПЕЦАВТО МИКОЛАЇВ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 3 шт. (кожна площею 10 кв.м)  загальною площею 30 кв.м по вул. Приміській, поблизу будинку № 24/2 (НСК №8) у Корабельному  районі, згідно із кадастровим планом земельної ділянки, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.12.2018             № 17-5652.

 

Зобов’язати землекористувача:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутися  до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік;

- укласти договір про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору, розміщення групи пересувних тимчасових споруд та зобов’язаний звільнити земельну ділянку;

- виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення групи пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

 

2. Зобов’язати замовника відповідно до розділу 3 Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва, затвердженого рішенням міської ради від 14.02.2013 № 25/20, оформити паспорт прив’язки групи пересувних тимчасових споруд.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 13 березня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: