Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 лютого 2019                                                                                      №  88

Про внесення змін до рішення виконкому

Миколаївської міської ради  від 14.12.2018 

№1226 «Про надання дозволу

______________________ на укладання

договорів купівлі-продажу нерухомого

майна від імені та з урахуванням майнових

прав недієздатного ___________________»

 

Розглянувши заяву та документи, надані _________________, яка є опікуном  недієздатного _______________________________ року народження, щодо надання дозволу на продаж 1/2 частки квартири № ___, розташованої за адресою: ______________________________, від імені підопічного ____________________ та на придбання на ім’я недієздатного ___________________ 1/2 частки від 83/200 часток житлового будинку, розташованого за адресою: ___________________________, з укладанням і підписанням від імені підопічного відповідних договорів купівлі-продажу,  згідно з рекомендацією опікунської ради при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради, відповідно до протоколу засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради №1 від 17.01.2019, керуючись п. 3 ч. 1 ст. 71 Цивільного кодексу України, п. 1.7 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 № 34/166/131/88, пп. 4 п. „б” ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до п.1 рішення виконкому Миколаївської міської ради  від 14.12.2018  №1226 «Про надання дозволу ______________________ на укладання договорів купівлі-продажу нерухомого майна від імені та з урахуванням майнових прав недієздатного _______________________», виклавши  його в новій редакції:

«1. Надати дозвіл опікуну, ________________, на продаж належної недієздатному ______________________ 1/2 частки квартири №26, розташованої за адресою: ___________________, та на придбання на ім’я недієздатного _____________________________ 1/2частки від 83/200 часток житлового будинку, розташованого за адресою: ___________________, з укладанням і підписанням від імені недієздатного ____________________ відповідних договорів купівлі-продажу».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Василенка С.М.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 12 лютого 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: