Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 грудня 2018                                                                                      №  1293

Про призначення законного

представника малолітнього ПІП

дата народження, на укладання

договору дарування

 

         Розглянувши документи про призначення законного представника малолітнього ПІП дата народження на укладання договору дарування, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 71, 242, 717-719 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Призначити ПІП, головного спеціаліста сектору опіки та піклування служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради, законним представником малолітнього ПІП дата народження.

2. Надати дозвіл ПІП подарувати 1/2 частки квартири адреса у м. Миколаєві, що є її приватною власністю, малолітньому ПІП дата народження, із збереженням права користування житловим приміщенням за неповнолітньою ПІП дата народження, де вона зареєстрована та проживає.

3. Надати дозвіл гр. ПІП, головному спеціалісту сектору опіки служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради, законному представнику малолітнього ПІП дата народження, прийняти в дар 1/2 частки квартири адреса у м. Миколаєві, що є приватною власністю, від імені та на ім’я малолітнього ПІП дата народження, із збереженням права користування житловим приміщенням за неповнолітньою ПІП дата народження, де вона зареєстрована та проживає.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 9 січня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: