Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 грудня 2018                                                                                      № 49/4

Про попереднє погодження щодо

укладання договору про встановлення

особистого строкового сервітуту для

розміщення тимчасової споруди для

провадження підприємницької

діяльності на території міста Миколаєва

 

Розглянувши звернення ПП «ТД «Лакомка», відповідно до глави 16 Земельного кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/19 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 26.01.2012 № 14/16 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва», керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити місце попереднього розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності щодо укладання договору особистого строкового сервітуту ПП «ТД «Лакомка» для розміщення зупиночного комплексу з торговельним павільйоном площею 27,3 кв.м на земельній ділянці площею 59 кв.м по вул. Олега Ольжича (Ленінградській), біля будинку № 3-г.

Пункт розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016 № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Зобов’язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                    О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 29 грудня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: