Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

16 листопада 2018                                                                        № 47/108

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок в постійне користування

юридичній особі у Центральному  районі м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

          

1. Надати відділу культури Миколаївської районної державної адміністрації дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 610 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування  для обслуговування нежитлової будівлі по вул. Чорноморській, 8, відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.07.2017 №17-3254.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Надати відділу культури Миколаївської районної державної адміністрації дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 743 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування  для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Чорноморській, 10, відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.07.2017 №17-3255.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

3. Надати відділу культури Миколаївської районної державної адміністрації дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 400 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування  для обслуговування нежитлової будівлі по вул. Веселинівській, 45, відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.07.2017 №17-3253.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

4. Надати відділу культури Миколаївської районної державної адміністрації дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1550 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування  для обслуговування нежитлового об’єкта по вул. Очаківській, 142, відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.07.2017 №17-3251.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

5. Зобов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельних  ділянок.

 

          6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.        

 

 

Міський голова                                                                                       О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 10 грудня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: