Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

16 листопада  2018                                                            № 47/104

Про надання дозволу об’єднанню співвласників багатоквартирного

будинку на виготовлення технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості) у Центральному  районі м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку     «Север-1» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж  земельної ділянки  площею         3860 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 27.01.2011 №3/45, з метою передачі в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Архітектора Старова, 12 (з розрахунком ідеальних часток співвласників майна для сплати податку), відповідно до висновку управління містобудування та архітектури міської ради від 03.02.2017 №17-166.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.06.2018, протокол №85, на якому  рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.         

 

Міський голова                                                                   О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 10 грудня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: