Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

19 жовтня  2018                                                                                 № 42/333

Про укладення договорів про встановлення особистого

строкового сервітуту для розміщення стаціонарних

тимчасових споруд по  м. Миколаєву

 

         Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/19 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 26.01.2012 № 14/16 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території                         м. Миколаєва», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічні документації щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності:

 

1. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по просп. Центральному, біля будинку            № 6-б, у Заводському районі.

1.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по просп. Центральному, біля будинку № 6-б, у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016        № 17-5146/3.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Шосейній, біля будинку № 13,  у Заводському районі.

2.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Шосейній, біля будинку         № 13, у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016       № 17-5134/3.

Пункт 2  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

3. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по просп. Богоявленському, біля будинку № 340/2, у Корабельному районі.

3.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по просп. Богоявленському, біля будинку № 340/2, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.03.2016         № 17-5118/4.

Пункт 3  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

4. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по пр. Корабелів, біля будинку № 7,  у Корабельному районі.

4.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по пр. Корабелів, біля будинку            № 7, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.03.2016           № 17-5143/3.

Пункт 4  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

5. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по пр. Миру, біля будинку № 23-в, у Інгульському районі.

5.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по пр. Миру, біля будинку  № 23-в, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016  № 17-5141/3.

Пункт 5  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

6. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Південній, біля будинку № 31-а,  у Інгульському районі.

6.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Південній, біля будинку           № 31-а, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5128/3.

Пункт 6  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

7. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по просп. Богоявленському, біля будинку № 325/1, у Корабельному районі.

7.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по просп. Богоявленському,  біля будинку № 325/1, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016         № 17-5144/4.

Пункт 7  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

8. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Крилова, біля будинку № 13, у Заводському районі.

8.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Крилова, біля будинку               № 13, у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016              № 17-5121/3.

Пункт 8  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

9. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Генерала Карпенка, біля будинку          № 53, у Заводському районі.

9.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Генерала Карпенка, біля будинку  № 53, у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016              № 17-5145/3.

Пункт 9  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

10. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по пров. Кобера, біля будинку № 13,  у Інгульському районі.

10.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по пров. Кобера, біля будинку              № 13, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5127/3.

Пункт 10  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

11. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Океанівській, біля будинку № 30,  у Корабельному районі.

11.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Океанівській, біля будинку № 30, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5136/3.

Пункт 11  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

12. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Глинки, біля будинку № 8,  у Корабельному районі.

12.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Глинки, біля будинку № 8,  у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016  № 17-5116/3.

Пункт 12  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

13. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по пр. Корабелів, біля будинку № 4, у Корабельному районі.

13.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по пр. Корабелів, біля будинку            № 4, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5150/3.

Пункт 13  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

14. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Південній, біля будинку № 54/4, у Інгульському районі.

14.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Південній, біля будинку            № 54/4, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5147/3.

Пункт 14  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

15. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Олега Ольжича, біля будинку № 3-г,  у Корабельному районі.

15.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Олега Ольжича, біля будинку № 3-г,  у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5119/3.

Пункт 15  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

16. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Океанівській, біля будинку № 14,  у Корабельному районі.

16.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Океанівській, біля будинку № 14, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016          № 17-5151/3.

Пункт 16  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

17. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Севастопольській, біля будинку         № 66, у Центральному районі.

17.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Севастопольській, біля будинку № 66, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5135/3.

Пункт 17  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

18. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Колодязній, біля будинку № 35-а, у Центральному районі.

18.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Колодязній, біля будинку № 35-а, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5124/3.

Пункт 18  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

19. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Генерала Карпенка, біля будинку  № 12-б, у Заводському районі.

19.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Генерала Карпенка, біля будинку  № 12-б, у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-571/3.

Пункт 19  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

20. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Космонавтів, біля будинку № 68-а, у Інгульському районі.

20.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Космонавтів, біля будинку № 68-а, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5122/3.

Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

21. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Космонавтів, біля будинку № 152, у Інгульському районі.

21.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Космонавтів, біля будинку № 152, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5142/3.

Пункт 21  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

22. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по пр. Миру, біля будинку № 42, у Інгульському районі.

22.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по пр. Миру, біля будинку № 42, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016  № 17-5138/2.

Пункт 22  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

23. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Океанівській, біля будинку № 64, у Корабельному районі.

23.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Океанівській, біля будинку № 64, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016           № 17-5137/3.

Пункт 23  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

24. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по пр. Миру, біля будинку  № 17-в, у Інгульському районі.

24.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по пр. Миру, біля будинку  № 17-в, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016  № 17-822/3.

Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

25. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Казарського, біля будинку № 1-а,  у Інгульському районі.

25.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Казарського, біля будинку № 1-а, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016         № 17-574/3.

Пункт 25  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

26. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по Херсонському шосе, біля будинку № 38,  у Інгульському районі.

26.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по Херсонському шосе, біля будинку № 38,  у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016         № 17-5133/3.

Пункт 26  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

27. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. 1 Лінії, біля будинку № 36,  у Інгульському районі.

27.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. 1 Лінії, біля будинку № 36,  у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016 № 17-573/3.

Пункт 27  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

28. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Молодогвардійській, біля будинку № 49-а, у Інгульському районі.

28.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Молодогвардійській, біля будинку № 49-а, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016        № 17-5131/3.

Пункт 28  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

29. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Рибній, біля будинку № 5, у Корабельному районі.

29.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Рибній, біля будинку № 5, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016  № 17-5120/3.

Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

30. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Озерній, біля будинку № 19, у Заводському районі.

30.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Озерній, біля будинку             № 19, у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.03.2016          № 17-5148/3.

Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

31. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Лазурній, біля будинку № 28-а, у Заводському районі.

31.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Лазурній, біля будинку           № 28-а, у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018          № 17-5132/4.

Пункт 31  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

32. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. 3 Слобідській, біля будинку  № 51, у Центральному районі

32.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. 3 Слобідській, біля будинку  № 51, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018         № 17-5117/4.

Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

33. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Колодязній, біля будинку № 3, у Центральному районі.

33.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Колодязній, біля будинку № 3, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018         № 17-5129/4.

Пункт 33  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

34. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Космонавтів, біля будинку № 82, у Інгульському районі

34.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Космонавтів, біля будинку № 82, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018    № 17-5123/3.

Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

35. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Чкалова, біля будинку № 86, у Центральному  районі.

35.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Чкалова, біля будинку               № 86, у Центральному  районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018             № 17-575/4.

Пункт 35  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

36. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по пр. Миру, біля будинку № 22, у Інгульському районі

36.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по пр. Миру, біля будинку № 22, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018 № 17-5126/4.

Пункт 36 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

37. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Електронній, біля будинку № 70, у Інгульському районі

37.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Електронній, біля будинку № 70, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018        № 17-5140/4.

Пункт 37  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

38. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Космонавтів, біля будинку №71, у Інгульському районі.

38.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Космонавтів, біля будинку №71, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018        № 17-572/4.

Пункт 38 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

39. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Архітектора Старова, біля будинку № 6-а, у Центральному районі.

39.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Архітектора Старова, біля будинку № 6-а, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018          № 17-777/4.

Пункт 39  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

40. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по просп. Корабелів, біля будинку № 12-а, у Корабельному районі.

40.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по просп. Корабелів, біля будинку № 12-а, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018          № 17-5149/3.

Пункт 40  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

41. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 4,5 кв.м, у тому числі 4,5 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди по вул. Райдужній, біля будинку № 55, у Корабельному районі.

41.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «КИ ОФ ХЭЛФ» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 4,5 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Райдужній, біля будинку  № 55, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.04.2018         № 17-5139/3.

Пункт 41  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.04.2018, протокол № 81, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов’язати землекористувача:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутись до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни;

- укласти договір про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору та розміщення стаціонарної тимчасової споруди (групи стаціонарних тимчасових споруд);

виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення стаціонарних тимчасових споруд (групи стаціонарних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 Опубліковано: 7 грудня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: