Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

09 листопада 2018                                                                                      №  1065

Про надання дозволу громадянам на отримання

свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу,

подальший продаж автомобіля

 

         Розглянувши заяву та документи, надані громадянами про надання дозволу громадянам на отримання свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, подальший продаж автомобіля, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст. ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 32, 71, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

     1. Надати дозвіл ___________, законному представнику  малолітнього  сина, ________, _______ р.н., отримати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (автомобіля) марки _____ моделі ______ кузов             № __________, ______ року випуску, реєстраційний номер _______, седан-В, сірого кольору, зареєстрований ВРЕР ДАІ з обслуговування м. Миколаїв УДАІ УМВС в Миколаївській області 14.02.2013 року, який належав спадкодавцю згідно Реєстраційної картки АМТ, копія якої видана Центром надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, з обслуговування       м. Миколаїв при УДАІ УМВС України в Миколаївській області 30.04.2014 року (Свідоцтво про реєстрацію ТЗ серії _________), на ім’я ____________, з обов’язковим оформленням малолітнього ________, ______ р.н., співвласником вказаного транспортного засобу, а також підписати відповідні документи.

 

         2. Надати дозвіл неповнолітньому _____________, _________ р.н., отримати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (автомобіля) марки ________ моделі _______ кузов   № _________, _____ року випуску, реєстраційний номер _______, седан-В, сірого кольору, зареєстрований ВРЕР ДАІ з обслуговування м. Миколаїв УДАІ УМВС в Миколаївській області 14.02.2013 року, який належав спадкодавцю згідно Реєстраційної картки АМТ, копія якої видана Центром надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, з обслуговування  м. Миколаїв при УДАІ УМВС України в Миколаївській області 30.04.2014 року (Свідоцтво про реєстрацію ТЗ серії ________), на ім’я ___________, з обов’язковим оформленням неповнолітнього _____________, _______ р.н., співвласником вказаного транспортного засобу, а також підписати відповідні документи за умови надання батьком, __________, письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

 

         3. Дозволити законному представнику, ___________, продати від імені малолітнього сина ______________,    _______ р.н., _____ частку транспортного засобу (автомобіля) марки ________моделі ________кузов     № _________, ______ року випуску, реєстраційний номер ______, седан-В, сірого кольору, зареєстрований ВРЕР ДАІ з обслуговування м. Миколаїв УДАІ УМВС в Миколаївській області 14.02.2013 року, який належав спадкодавцю згідно Реєстраційної картки АМТ, копія якої видана Центром надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, з обслуговування       м. Миколаїв при УДАІ УМВС України в Миколаївській області 30.04.2014 року (Свідоцтво про реєстрацію ТЗ серії САО533220), що є спадковим майном дитини, а також підписати відповідні документи.        

 

         4. Надати дозвіл неповнолітньому __________, ________ р.н., продати ___ частку транспортного засобу (автомобіля) марки ________ моделі _______ кузов № _________, ______ року випуску, реєстраційний номер ________, седан-В, сірого кольору, зареєстрований ВРЕР ДАІ з обслуговування м. Миколаїв УДАІ УМВС в Миколаївській області 14.02.2013 року, який належав спадкодавцю згідно Реєстраційної картки АМТ, копія якої видана Центром надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, з обслуговування      м. Миколаїв при УДАІ УМВС України в Миколаївській області 30.04.2014 року (Свідоцтво про реєстрацію ТЗ серії САО533220), що є спадковим майном дитини, а також підписати відповідні документи за умови надання батьком, ____________, письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

 

5. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дітей.

 

6. Зобов’язати законного представника дітей, кошти від продажу належних дітям часток автомобіля  використати  на потреби дітей, та у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради копії відповідних документів, що підтверджують цільове використання коштів.

 

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 22 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: