Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

18 жовтня 2018                                                                       № 42/275

Про внесення зміни до рішення Миколаївської міської ради від

08.12.2016 №11/11

 

         Розглянувши звернення громадянина, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміну до рішення Миколаївської міської ради від 08.12.2016 «Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок військовослужбовцям, що є учасниками антитерористичної операції та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції»:

- пункт 178 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 08.12.2016 №11/11: «178. Громадянину Кузіну Денису Юрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 987,8 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Богданівській, 62» викласти в такій редакції:

«178. Надати дозвіл громадянину Кузіну Денису Юрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 987,8 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Михайлівській, 62».

Підстава: заява гр. Кузіна Д.Ю. від 19.02.2018 №262/Пз-18, виправлення технічної помилки в адресі земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.02.2018, протокол №76, на якому  рекомендовано погодити це питання.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                  О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 21 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: