Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

30 жовтня 2018                                                                                 № 44/17

Про передачу субвенції з міського бюджету

міста Миколаєва обласному бюджету Миколаївської

області для співфінансування субвенції з державного

бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної,

сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова

українська школа” на придбання комп’ютерного

обладнання для закладів загальної середньої освіти

 

         Відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 04.04.2018 № 237 “Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа”, п. 4 розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 18.06.2018 № 249-р “Про внесення змін до обсягів міжбюджетних трансфертів у 2018 році”, керуючись пп. “б” п. 1 ч. 1 ст. 89, ст. 93, ст. 101 Бюджетного кодексу України, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати субвенцію з міського бюджету міста Миколаєва обласному бюджету Миколаївської області для співфінансування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа” на придбання комп’ютерного обладнання для закладів загальної середньої освіти в сумі 264,639 тис.грн.

2. Доручити міському голові укласти договір з Миколаївською обласною державною адміністрацією про передачу субвенції з міського бюджету міста   Миколаєва обласному бюджету Миколаївської області для співфінансування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа” на придбання комп’ютерного обладнання для закладів загальної середньої освіти.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 20 листопада 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: