Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 жовтня 2018                                                                                            №  949

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору купівлі –

продажу транспортного засобу

 

         Розглянувши заяву та документи, надані (П.І.Б.), про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу транспортного засобу, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст. ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 71, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Дозволити законному представнику, (П.І.Б.), продати від імені малолітньої дитини, (П.І.Б.), _____ р.н., 1/2  частки транспортного засобу (автомобіля) марки ВАЗ, модель 210994-20, 2007 року випуску, номер шасі (кузова, рами) № _________, реєстраційний номер ______, зареєстрованого _____, свідоцтво про реєстрацію ________, що належить дитині на праві спадщини, а також підписати відповідні документи

 

2. Зобов’язати законного представника дитини,  частку коштів від продажу належної  малолітній частки автомобіля  використати  на потреби дитини, а залишок покласти на особистий банківській рахунок дитини,та у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради копії відповідних документів, що підтверджують цільове використання коштів.

 

3. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 Опубліковано: 22 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: