Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 вересня 2018                                                                           № 273р

Про вжиття заходів з обліку та

використання об’єктів комунальної

власності територіальної

громади м. Миколаєва

 

         З метою ведення належного обліку та використання об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва, відповідно до Цивільного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»,Положення про управління комунального майна Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 23.02.2017 № 16/32, керуючись пунктами 19, 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Управлінню комунального майна Миколаївської міської ради:

1.1. Отримати від комунальних підприємств, установ, організацій переліки квартир та нежитлових приміщень, які  не перебувають у приватній власності та право комунальної власності на які не зареєстровано, а також нежитлових приміщень, що належать до комунальної власності територіальної громади  м. Миколаєва.

1.2. Забезпечити в порядку встановленому чинним законодавством оформлення права власності на об’єкти зазначені в пункті 1.1 цього розпорядження.

1.3. Власними розпорядчими документами визначити підприємство, установу, організацію, яким будуть передані та закріплені на праві господарського відання або оперативного управління квартири  та нежитлові приміщення, що зазначені у пункті 1.1 цього розпорядження.

1.4. Вжити заходи щодо недопущення участі в утриманні об’єктів нерухомого майна щодо  яких виконавчі органи Миколаївської міської ради, підприємства, установи, організації Миколаївської міської ради відповідно до закону не правомочні здійснювати володіння, користування, розпорядження та забезпечити їх списання з балансу в установленому порядку.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 24 вересня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: