Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 вересня 2018                                                                                            №  865

Про визнання рішення виконавчого

комітету Миколаївської міської ради  “Про

надання дозволу громадянам на укладання

договору дарування житла, яке належить

громадянам на праві приватної власності”

таким, що втратило чинність

 

         Розглянувши документи про визнання рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради “Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування житла, яке належить громадянам на праві приватної власності” таким, що втратило чинність, встановлено:

- гр. ПІБ звернулась з заявою щодо визнання рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради, таким що втратило чинність.

 

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст.  17, 18 Закону    України     “Про охорону дитинства”, ст.ст. 242, 717-719 Цивільного кодексу України,керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради “Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування житла, яке належить громадянам на праві приватної власності” визнати таким, що втратило чинність

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 Опубліковано: 24 вересня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: