Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

24 липня 2018                                                       №41/32

Про  внесення змін до рішення міської ради

по Заводському  району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі»,«Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

                                                                           

1.  Пункт 2 розділу 1 рішення міської ради від 27.07.2017 № 23/31: «2.Продовжити фізичній особі – підприємцю Кушнирюку Анатолію Анатолійовичу  на   1   рік строк    оренди  земельної ділянки  загальною  площею  14 кв.м до затвердження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території    м. Миколаєва та архетипів, яка  була  надана  рішенням  міської  ради від 21.08.2012 № 19/41, залишивши її в землях комерційного призначення, для обслуговування торговельного кіоску по вул. Рюміна ріг вул.Дунаєва без оформлення права власності на нерухоме майно відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 21.04.2017 № 17-1813.» викласти в такій редакції: « 2. Продовжити фізичній особі – підприємцю Кушнирюку Анатолію Анатолійовичу  на   3   роки  строк    оренди  земельної ділянки  загальною  площею  14 кв.м до затвердження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території    м. Миколаєва та архетипів, яка  була  надана  рішенням  міської  ради від 21.08.2012 № 19/41, залишивши її в землях комерційного призначення, для обслуговування торговельного кіоску по вул. Рюміна ріг вул. Дунаєва без оформлення права власності на нерухоме майно відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 21.04.2017 № 17-1813».         

Підстава: рекомендація постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56.       

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити   продовження  строку оренди на 3 роки. 

 

2. Зобов'язати землекористувача:

-  укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.      

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 7 вересня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: