Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА 

РІШЕННЯ

 

              24 липня  2018                                  №41/7

 Про надання дозволу юридичній особі на виготовлення технічної

 документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоди на

 відновлення меж земельної ділянки по Центральному  району

 м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати комунальному закладу культури «Миколаївський обласний художній музей імені  В.В. Верещагіна» дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  загальною площею 1400 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням Миколаївської міської ради від 20.09.1994 №2/13, для обслуговування будівель та споруд музею по  вул. Великій Морській, 47, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.06.2017 №17-2015.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.10.2017, протокол №63, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.        

 

Міський голова                                                                                      О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 28 серпня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: