Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 липня 2018                                                                                 № 40/196

Про звернення депутатів Миколаївської

міської ради VІІ скликання до

Головного управління Національної

поліції в Миколаївській області

 

         У зв’язку з озвученою інформацією стосовно можливих фактів зловживання владою та службовим становищем посадовими особами департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради під час проведення та оформлення результатів конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Миколаєва, керуючись ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України, ст.ст. 25, 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звернутися до Головного управління Національної поліції в Миколаївській області з повідомленням про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 364, 366 Кримінального кодексу України, посадовими особами департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (додається).

2. Управлінню апарату Миколаївської міської ради направити це повідомлення про вчинення кримінальних правопорушень до Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

3. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради розмістити рішення на офіційному сайті Миколаївської міської ради та опублікувати в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про вчинення кримінальних правопорушень

 

10.07.2018 відбувся конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Миколаєва, організатором якого був департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради. Проведення та оформлення результатів конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Миколаєва було здійснено посадовими особами департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради з можливим порушенням норм чинного законодавства.

За результатами конкурсу посадовими особами департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради з можливим перевищенням владних повноважень, з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб, всупереч інтересам територіальної громади міста Миколаєва, укладено та підписано понад 900 договорів про надання послуг з управління багатоквартирними будинками у місті Миколаєві з Товариством з обмеженою відповідальністю «МІСТО ДЛЯ ЛЮДЕЙ МИКОЛАЇВ», код ЄДРПОУ 42260846, чим можливо завдано істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам територіальної громади міста Миколаєва.

Керуючись ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України, просимо:

внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про факти вчинення посадовими особами департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 364, 366 Кримінального кодексу України, відкрити кримінальне провадження та розпочати досудове розслідування.

 

 

Депутати Миколаївської міської ради VІІ скликання

 Опубліковано: 30 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: